NYSGERRIGHED

TRYGHED
BEVÆGELSE

Søren Vestergaard den 11-04-2014
    Marie Falkenberg stopper på skolen.

Til alle forældre på Kornmarkskolen

Marie har været på skolen i mange år og har været sekretær og administrativ koordinator. Hun har gjort et kolossalt arbejde og har været Skævinge Afdelings krumtap.
    Marie har fået nyt arbejde som studievejleder på Kommunom-uddannelserne i Herlev.
    Marie stopper den 1. maj, og vi har ikke en afløser på plads for hende på det tidspunkt. Det betyder, at det kan opleves vanskeligere at få telefonisk kontakt til Skævinge Afdeling. Jeg vil derfor opfordre alle til i maj og juni måned at kontakte os skriftligt. Det kan gøres ved at skrive direkte til Søren Vestergaard eller Connie Trolle via forældreintra.
    En del af Maries arbejde består i at koordinere prøveafholdelser for 9. klasserne. Det meste af arbejdet har hun fremrykket til nu, men vi er så heldige at have fået mulighed for at låne Jette Carøe fra Hillerød Vestskolen i nogle dage her i maj og juni, så afslutningen af den arbejdsopgave er sikret og de store elever får deres afgangsbeviser og karakterark. Jette vil sidde i Skævinge på kontoret nogle dage i disse måneder.

Vi vil mangle og savne Marie og ønsker hende stort held og lykke i sit nye job.

Søren Vestergaard
    Distriktsskoleleder
    Kornmarkskolen
    Marie Falkenberg den 03-04-2014
    Kornmarkskolen ønsker alle en god påske med vedhæftede nyhedsbrev og bilag.
    Marie Falkenberg den 03-02-2014
    Information om skolebestyrelsesvalg, se venligst vedhæftede.
  • 23-04-2014
    7´eren til MGP show i Truckhallen · 3L · 4L · 5L · 6L