NYSGERRIGHED

TRYGHED
BEVÆGELSE

Søren Vestergaard den 27-06-2014
    Skolebusser og rutebiler i det kommende skoleår.

Efter vi i ledelsen i en periode har presset på, så der kunne findes en løsning for vore busser, der matchede nye ringetider i Skævinge, har vi modtaget følgende besked fra kørselsplanlæggeren på Rådhuset:

Efter et hektisk akut sagsarbejde på baggrund af ændrede ringetider som følge af skolereformen, er det helt uden om normalen, kontraktlige forpligtelser og imod alle odds lykkedes at ændre 827 til at betjene skolernes afdelinger i Ll. Lyngby, Skævinge og Gørløse (hører til Hanebjerg Skole) der alle har mødetid kl. 8.00 fra august.

Eftermiddagsafgange er uændrede.

Jeg håber, I alle vil opleve, at jeres børn kan nå frem til skolen rettidigt. Det er godt for dem og godt for os;-)

God sommer.

Skoleledelsen

Søren Vestergaard den 22-06-2014
    Kære alle forældre på Kornmarkskolen.

Tak for det store fremmøde til vores informationsmøde om læringsreform og det kommende skoleår.

Her er - som lovet - de slides, der blev talt ud fra i torsdags.

Tøv ikke med at spørge, hvis noget ikke giver mening.

Søren Vestergaard
    Distriktsskoleleder
    Lotte Anker Hansen den 19-06-2014
    Første skoledag efter sommerferien.

Første skoledag for 1. - 9. årgang er mandag d. 11/8-14.
    Mødetid: 9.00 - 13.00.
    Der er åbent i sfoén frem til kl. 9.00 og igen efter kl. 13.00.

Første skoledag for 0. årgang er tirsdag d. 12/8-14.
    Mødetid 10.00 - 11.30.
    Der er åbent i sfoén frem til kl. 10.00 og igen efter kl. 13.00.
    Marie Falkenberg den 25-04-2014
    Sommerferieaktiviteter 2014
    Uanset om du har lyst til at gå på Fiskeskole og lære hvordan man fanger de store fisk, ride på heste, spille fodbold eller du er mere til dans og musik, er der noget for dig i kataloget over sommerferieaktiviteter.
    Tjek kataloget ud på Hillerød Kommunes hjemmeside eller i den vedhæftede fil.
    God fornøjelse.
    Marie Falkenberg den 23-04-2014
    Forældrepjece om specialundervisning til elever i folkeskolen

Klagenævnet for Specialundervisning har udgivet en forældrepjece med vejledning om specialundervisning til børn i folkeskolen. Pjecen informerer kort om reglerne på specialundervisningsområdet, herunder hvilke muligheder og rettigheder forældre har. Pjecen oplyser blandt andet om, at en beslutning om at tildele eller afslå specialundervisning er en afgørelse, som forældrene kan klage over.

Læs pjecen her:

Læs mere på: